EmmaHansson

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emma Hansson - 27 oktober 2010 18:08


Tjosan!  

 

Idag så var det en vanlig onsdag.

Första lektionen så hade vi samhällskunskap, och min lärare sa vilken tid jag skulle ha provet. Och jag skulle ha provet på håltimmen vid halv ett. Så jag gick in i resurscentrum och väntade i ca 15 min, men hon kom inte, så jag frågade de som är där inne, och de ringde henne men hon svarade inte och de kollade inne i hennes arbetsrum, men hon var inte där. Så jag fick ge dem mitt nr så hon kunde ringa mig sedan. När hon ringde så sa hon att hon hade glömt bort de! Asså då har jag suttit och pluggat hela dagen i går från klockan 17:00-00:00. Asså åååååhhhh! Jag blir så trött.

Så i morgon så ska vi se närjag ska göra provet. Antagligen så får jag göra de på håltimmen i morgon. Men då kan jag plugga på lite till idag, om jag orkar, hehe. Jag pallar inte. Eller joo det måste jag göra nu. För vid åtta så ska jag kolla på "Bonde söker fru! haha.

 

Ha det gött !

Av Emma Hansson - 27 oktober 2010 17:39


Hejhejhejhejhej...!

 

VET NI VAD JAG GJORDE I GÅR KVÄLL???

Eller jag kanske ska börja från början från morgonen.

 

Jag gick upp klockan åtta i går. Har sovmorgon som vanligt.

Fixade mig,åt frukost, gick ut och fotade lite på frosten och sedan cyklade jag iväg till skolan. Det var skitjobbigt att cykla för min hosta är inte borta en, och jag fick knappt någon luft när jag cyklade så fort, och så hostade jag asmycket så jag nästan spydde.

Vi började vid tio då, och jag kom till skolan fem i hehe. Nu har vi börjat att ha foto istället för rörlig bild. Det var jätteintessant tycker jag. Fick veta lite saker och så som man inte visste innan som:

  • den gamla kameran (hur man använde den till) m.m
  • Den allra första bilden,

Jaa lite sånt, hah men ni fattar. Det var mycket mer saker men orkar inte ta upp dem här. hehe, då får ni fråga mig istället om ni vill veta.

 

Iaf så var dagen helt vanlig. Jag cyklade hem (hostade asmycket), åt middag och sedan satt jag och pluggade samhällskunskap från klockan 17:00-00:00.

Asså sjukt jobbigt. NU ska jag berätta vad som hände!

 

Jag skulle platta håret i gårkväll då. aa, och så stod jag inne i mitt rum och plattade håret. Och så skulle jag hämta en kamm som låg några meter bort från plattången, så jag la plattången på mattan, och vet ni vad som hände? joo,

Plattången välte på sidan och så tog jag upp den direkt typ, aa och när jag kollade på mattan så var det TVÅ STORA STRECK PÅ MATTAN!!!! JOO, och dem strecken blev hårda, så nu ser det förjävligt ut på min matta, buhu. Jag mår asdåligt för de. Asså faan!

Men tänk om jag bara skulle gå där ifrån och plattången skulle ligga så, då skulle ju hela huset typ brunnit upp. SHIIIT!

Men asså min matta ser helt konstig ut nu med två streck.


    

Av Emma Hansson - 24 oktober 2010 19:38


God kväll!

I helgen har jag bara tagit det lugnt. Hostat mycket, pluggat, suttit vid datorn m.m Idag då så har jag mest pluggat. Jag har matteprov på tisdag och samhällsprov på onsdag. Hjälp!! kan typ ingenting.

 

Nyss så satt jag och gjorde en egen ring, hihi.

Jag hittade en gammal ful ring som inte hade något på sig, eller som bara var av metall. Sedan tittade jag lite i min knapplåda med över kanske 1000 knappar. Jag älskade knappar innan, eller jag gör de fortfarande, tycker de är så fina. Iaf, så hittade jag två stycken knappar som jag limmade ihop med varandra och sedan limmade jag fast dem på ringen. Den blev faktiskt ganska fin. eller vad tycker ni?

 

 

          

Av Emma Hansson - 22 oktober 2010 18:25


Tjotjo!

Idag har jag stannat hemma också.

 Asså guud vad min hals är jobbig.

Hostar typ hela tiden, och smakar var, jätteäckligt. Men min feber har sjunkt iaf.

Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet. Och vet ni vem som kommer då? Vaa vaa? jo Emma!! weiii! Vi kommer ha megakuuul.

Jag har inte träffat henne sedan början av augusti typ. Shiit.

Snar ska vi äta,sedan tänkte jag sätta mig vid TV:n med familjen och mysa.

 

Ha de!

Av Emma Hansson - 22 oktober 2010 17:14


Här kommer lite bilder från förra lördagen på mig,Angelica och Jessika.



                              

Av Emma Hansson - 21 oktober 2010 15:55


Tjabba!

Jag har inte kunnat sitta vid datorn på hela veckan.

Jag har haft/har feber och hosta.

Det är jättejobbig. Jag har ju inte varit i skolan så har missat massor med saker. Och idag hade vi prov, men jag får göra de nästa vecka ist.

Jag kommer nog inte till skolan i morgon heller. Min hals är typ uppskrapad och smakar var. har hostat så mycket.

 

Juste i förgår natt så låg jag och kollade på en film, och så hörde jag små steg på väggen ovanför mitt huvud. Jag tog mit på huvudet och sedan vände jag mig om och tittade upp. VET NI VAD DET VAR? VAA VAAA? En jäkla stor spindel!!!!!!

Jag höll ju fasen på att dö. Mitt hjärta dunkade asmycket. Så jag sprang ut och ropade på mamma hhaha, hon kom springande ner och trodde att jag hade spytt först.

 

Aja nu orkar jag inte sitta här mer. Bilderna från i helgen kommer nu i helgen, jag har ju inte kunnar fixa till dem.

Nyss fick jag reda på att vi har matteprov på tisdag nästa vecka, asså guud. Jag måste plugga hela helgen, buhu.

 

Ha det bra!


Av Emma Hansson - 17 oktober 2010 14:40


*HOST* hej *HOST*

 

Jaa, i går vid ungerfär vid halv ett kom Jessika och Angelica till mig.

Vi fixade iordning oss och gick ut på tomtem och plockade fram kamerorna.

Vi hade jättekul, och bra blider blev det! Jag hostade och hostade och hade ont i halsen. Men jag struntade ju i de, haha.

 

Vid 16:00 skulle några tjejer vara hos Ebba. Tjejkväll.

Men jag stressade asmycket. Mammas bil funkade inte så fick ta pappas. Vi kom till Ebba tjugo över fyra. Vi kom först haha, alla var typ försenade.

När alla väl hade kommit så gick vi till södercentrum (stavning) och köpte lite godis. När vi kom tillbaka till Ebba så var klockan halv sju. Vi satte oss och åt tacos och snackade lite. Mycket skratt. Vid åtta ungefär tror jag så gick vi ner till hennes rum och blåste upp alla madrasser m.m

Sedan satte vi på en komedifilm. Kommer ej ihåg vilken de var, hehe.

Sedan när filmen var slut så ställde sig Jill upp och började sjunga och dansa "hakuna matata" hahahah.

 

Sedan åkte Jill hem, och vi satte på en skräckfilm och typ spöken och så. Jag kommer inte ihåg vad den hette. haha.

 

Sedan blev alla jättetrötta, så vi gick och la oss i sängarna. Jag och Angelica delade säng, Ebba och Sarah delade säng, Jessika låg på en madrass på golvet, och Emelie låg i soffan. Alla låg och fnissade till kl 1 ungefär tror jag.

 

Det var jättevarmt i sängen. Jag höll på att dö, och min hosta är skitjobbig. Jag och Angelica låg typ åpå varandra, haha, eller vi lår ganska nära varandra.

Vid tre på natten så vaknade jag av att luften i madrassen hade blåst ut lite, och båda två låg i mitten på madrassen. Jag väckte Ica och sa att luften åkte ut, och hon ba: "blalblabla...loolo...bläbläblä" jaa något sånt mummel ni vet, haha.

Jag ba: "ANGELICA!!" Och så vaknade hon och så blåste vi upp madrassen.

 

Alla vaknade vid halv tolv typ. Sedan åt vi frukors, och nu är jag hemma.

Ja hostar och är skittrött. Ska lägga mig i sängen igen och vila. Men jag måste plugga på: Eng,matte och SH. Jag orkar verkligen inte de.

 

En mycket rolig och mysig kväll. Taaackkk! ♥

 

Bilderna från Jessikas,min och Angelicas fotodag kommer i inlägger över.

Av Emma Hansson - 16 oktober 2010 10:42


Hej!

I natt har jag knappt kunnat sova p.g.a hosta.

Asså jag hostar asmycket och har lite ont i huvudet.

Jag har typ halvsovit och drömt asmånga läskiga drömmar.

En dröm jag kommer ihåg är typ om zombies. Skitläskig.

Jag gick och dödade en massa folk som var zombies. Hahah jag dödade dem med: en penna ( typ stack in pennan i halsen och typ sågade, haha uschhh),knivar (högg av huvud,armar,och ben på någon gubbe). Och lite mera saker.

Haha jag ska nog inte kolla på skräckfilmer mer, hahaha.... Eller.... Joooo det ska jag.

Men iaf, drömmen var läskig. Jag ropade på alla, och då var nästan alla zombies, och jag spreng omkring och var skiträdd och ledsen. Hahah, men guud.

 

Aja, om en timme och em kvart så kommer Angelica och Jessika hit. Vi ska fota lite och sedan vid fyra ska vi till Ebba och ha tjejkväll och kolla på SKRÄCKFILMER!! haahah. och kanske någon komedi. Kommer bli skitkul. Hoppas jag inte blir värre med halsen och mitt lilla huvud.

 

Nu måste jag packa lite och så. Bilder komme. Puuuuussss

Presentation


Jag heter Emma Hansson och älskar att fota och redigera mina bilder.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok

Klocka

Kalmar


Ovido - Quiz & Flashcards